Annonse

Hva skal du se etter hos en tradingplattform?

Som trader er det viktig at du velger deg en plattform som passer dine behov. For at du skal kunne yte ditt beste bør du være bruker hos en plattform som komplementerer deg, ikke en som drar deg ned. Det finnes et helt hav av plattformer der ute, så det er viktig at du undersøker før du velger.

App og ekstrafunksjoner

Det kan være vanskelig å vite hvilken plattform du skal velge, men det er først og fremst viktig at du er klar over hva du trenger. Sett dine behov først og tenker over hvilke funksjoner og hvilken tilgjengelighet du behøver. Dersom du ønsker å lese mer om de forskjellige tradingplattformene kan du lese mer hos Aksjeskole.

Det finnes flere online plattformer der ute som tilbyr tilhørende app, noe som kan være smart for deg som ønsker å være konstant tilgjengelig. Det kan plutselig skje en endring i markedet som gjør at du raskt ønsker å kjøpe eller selge, og derfor kan det være en god ide å bruke en app.

CopyTrading og gebyrer

Om du er helt ny innenfor aksjehandel kan det være en god ide å se etter en plattform som tilbyr CopyTrading funksjonen, som vil si at du får muligheten til å kopiere det profesjonelle aksjehandlere gjør. Dermed kan du med større sikkerhet handle sikkert.

Du bør også sammenlikne de forskjellige gebyrene. Noen plattformer har ikke provisjon, noe som vil si at alt du tjener går til deg, utenom visse kjøpsgebyrer. Disse gebyrene kan ha enormt å si, så det er viktig at du undersøker nøye før du oppretter en bruker.