Gaver

Den perfekte gaven

Den perfekte gaven

De fleste kjenner seg nok igjen i dilemmaet; hva skal vi jubilanten, brudeparet eller hvem det nå måtte være som feirer noe som fordrer at man stiller opp med en present. I dagens velferdssamfunn har jo de fleste alt de trenger av materielle saker. Er det noe man trenger eller har lyst på ja så kjøper man det selv fremfor å vente på at det byr seg en anledning til å ønske seg det. Så dersom mottakeren ikke har helt klare ønsker på hva han eller hun ønsker seg bør man være veldig forsiktig med å kjøpe en ting. Sjansen er jo stor for at mottakeren allerede har en slik, eller har vurdert å kjøpe en, men bestemt seg for at det er unødvendig. I verste fall er det noe mottakeren slett ikke ønsker seg eller trenger og havner det enten på bunnen av et skap eller det blir byttet i noe helt annet.

Velg heller en opplevelse enn materielle saker

Kvintessensen av denne innledningen er at man bør unngå å kjøpe materielle saker når man vil gi bort noe en håper mottakeren vil bli glad for. Da er gavekort opplevelser langt å foretrekke. Et gavekort som innebærer en mulighet til å oppleve noe helt annet enn det hverdagen byr på. Et kjærkomment avbrekk i de faste rutine, en mulighet til å lade batteriene sammen med en god venn eller ens bedre halvdel. Opplevelser som gir nytelse i øyeblikket og gode minner i all fremtid.

Takket være gavekort på opplevelser så kan en vennegjeng slå seg sammen å gi bort en langhelg på et spahotell, en storbyferie med konsertbilletter, flybilletter eller hvorfor ikke en tur i luftballong eller et tandemkort i fallskjerm? Gaver som som regel er for kostbare å gi bort på egen hånd, men som plutselig blir realistiske når man er noen stykker som spleiser.

Gavekort kan gi stor fleksibilitet

Det er nesten ikke grenser for hva man kan fikse på denne måten og siden det er så mange som etterspør slike ferdigsydde løsninger så er det også mange som tilbyr dem. Det trenger forresten slett ikke alltid være ferdigsydde løsninger. Man kan utmerket godt gi et gavekort på et bestemt beløp slik at det er opp til mottakeren selv eller i samarbeid med et reiseselskap å bestemme hva opplevelsen skal bestå i. Slik kan gaven bli akkurat den opplevelsen mottakeren har drømt om i lange tider.