Annonse

Dette bør du inkludere i vårrengjøringen

Sommeren nærmer seg og dersom du ikke har gjennomført vårrengjøringen allerede, så er det på tide å sette i gang. 17.mai er over og det er ikke noen unnskyldning for at man ikke skal ha tid nå før sommeren. Vi har derfor laget en liten oversikt over alt du bør inkludere i årets vårrengjøring, slik at du virkelig får fikset opp rundt deg.

Selv om vårrengjøringen ikke nødvendigvis er det morsomste du kan finne på, så er det hyggelig at alt er på plass til en deilig og lun sommer ute i hagen, på terrassen eller på balkongen.

Bilen

På samme måte som at vi drar til tannlege, frisør og lege så trenger også bilen en liten oppfriskning fra tid til annen. Forhåpentligvis har bilen din det nokså bra om dagen, men kanskje kunne den trengt en ekstra bildel eller to. Da kan du enkelt søke etter brukte bildeler på nett slik at du finner det du mangler. På den måten kan du enkelt ta fatt på oppgaven om å gi bilen en hyggelig liten make-over, selv om hverdagen er hektisk.

Uteplassen

Uteplassen er kanskje det viktigste å få kontroll på nå som man endelig kan begynne å sitte ute å nyte sola. Bruk god tid på å vaske gulvet på terrassen eller balkongen slik at det ser friskt og klart ut frem mot sommeren. Bare det å gi gulvet en skikkelig vask kan gi terrassen eller balkongen et helt nytt utrykk!

Gi blomsterpottene eller blomsterbedet et nytt liv ved å vaske dem godt, skift ut fjorårets halvveis ferdige prosjekt og gjør pottene og bedet klart for å huse nye spennende prosjekter som kan florere hele sommeren. Lek litt med farger og nivåer slik at både bed og planter kan få et spennende og gøyalt utrykk.