Annonse

Derfor bør du og partneren din investere i sexleketøy

Det å bruke leketøy, er noe vi kanskje mest forbinder med å være singel. Men det å bruke leketøy sammen, er ikke bare en god måte å sørge for at begge parter får en orgasme, det er også en spennende måte å utforske sexlivet sitt på – for med leketøy får man flere muligheter og spennende innspill enn det man hadde hatt uten. Mange menn ser kanskje på leketøy, som konkurranse, men det bør man absolutt ikke! Se det heller som et verktøy, et verktøy som hjelper dere med å ta sexlivet deres til nye høyder.

Det er en vanlig misforståelse at sexleketøy primært er for kvinner. For selv om det finnes mer leketøy for kvinner, og kvinner nok er de som bruker det mest, er det likevel mye å hente for menn – det er bare ikke noe vi snakker så mye om. Det finnes utallige leketøy for både han og henne, og det å utforske dem sammen med partneren sin er noe helt annet enn å utforske dem alene. Nysgjerrig på hva som kanskje ville være det perfekte valget for dere? Les videre og finn deres favoritt!

Tre gode grunner til å bruke leketøy sammen

  • Det tilfører sexlivet deres noe helt annet enn det dere kan alene. Det er et helt nytt element, som man kan leke med, og gir dere helt nye sensasjoner.
  • Det er en god inngang til å snakke om fantasier på. Kanskje sexleketøy er første skritt på veien til å bli enda bedre kjent med hverandre seksuelt.
  • Det gir dere muligheten til å gi hverandre mer, og annerledes nytelse, enn dere har gjort før. Og hvorfor ikke utvide repertoaret når muligheten er der?

Når dere prøver noe nytt sammen, er det viktig at dere begge er komfortable, så ikke gjør noe bare fordi den andre har lyst, men ha en løpende dialog om hva dere har lyst til og ikke lyst til – begge deler er like viktig.