Ikke kategoriseret

Hold deg oppdatert igjennom sommeren

Sommeren står for døren, og i år er det mange nordmenn som velger å holde sommerferien på hjemmebane. Hvis du er en av dem, så er det viktig at du sørger for å holde deg oppdatert på seneste nytt, i forhold til corona smitte og relevante retningslinjer. Det gjør du best, ved å følge med på lokale medier. 

Bruk lokale medier

Norge er et langstrakt land, med store avstander. Dette betyr at det kan være store lokale forskjeller i forhold til hvordan man skal forholde seg til de aktuelle retningslinjer, og hvordan det ser ut med corona smitten, i de forskjellige landsdelene. Hvis du, som så mange andre, skal besøke Norg- Norge denne sommeren, så kan du finne relevante medier på www.ranaposten.dk. En turistperle som Lofoten forventer storinnrykk av nordmenn denne sommeren, og det er derfor ekstra viktig at alle besøkende holder seg oppdatert, og fortsatt er oppmerksomme på avstand og god hygiene. Mange vil reise i bil denne sommeren, det betyr at vi skal kjøre forsiktig, og passe på hverandre, også i trafikken.

Husk å logge av

Mange av oss er aktive på sosiale medier, spesielt når man reiser rundt blant Norges mange naturperler, kan man få lyst å dele opplevelsene med resten av verden. Når det samtidig er et stort behov for at man følger med i nyhetsstrømmen, og holder seg oppdatert via forskjellige medier, så kan en mobiltelefon fylle litt for mye av tiden. Det er derfor en god ide at man lager noen avtaler med seg selv, og familien, om at man er på telefonen om morgenen og om aftenen, hvor man sjekker seneste nytt, samt oppdaterer sosiale medier. Utover dette, så er hovedfokuset nærvær med familien.

Faktisk har 9 av 10 nordmenn gitt uttrykk for at sommerferien skal tilbringes i Norge, og for de fleste blir det naturen som er destinasjonen. Her kan du se hvorfor det er en god ide å tilbringe ferien i Norge.

Heldigvis bor vi i et land med en helt fantastisk natur, hvor det er muligheter for storslåtte opplevelser, både på fjellet, langs vannet og på fjorden. Hvorfor ikke pakke en ryggsekk, og gå på overlevelsestur i den Norske naturen? Det kan også være at det var denne sommeren du og familien skulle leige en campingvogn, kanskje det kan gi mersmak?