bolig

Inspirasjon på badet

Baderom

Finn inspirasjonen fra kjente

Er du en av de mange som tenker på å pusse opp på badet, men trenger baderom inspirasjon? En måte å gjøre det på som mange har lyktes med er å tenke på det kuleste, mest komfortable badet du noen gang har vært i. Inspirasjon til baderom kommer av seg selv når du lener deg tilbake og tenker på den gangen du unnet deg et virkelig luksushotell i ferien. Tenk at du faktisk kan gjenskape det badet, eller i hvert fall få til noe som ligner og er minst like bra! Kanskje er det beste badet du vet heller ikke et du har besøkt ute, men kanskje er det noen venner, bekjente eller naboer som har det badet du liker å tenke på. Da er det bare å tenke på det, og så forsøke å tenke på hvordan du kan bruke det som utgangspunkt for ditt eget spesielle frirom. Her snakker vi virkelig baderomsinspirasjon, men det går selvfølgelig an å gjøre det såpass distinkt at ikke venninnen din oppdager at du har lånt hennes ideer!

Nostalgisk inspirasjon

En annen kilde du alltid kan trekke på er de badene du selv har levd med der du har bodd tidligere. Hvor mye baderom inspirasjon dette gir kan selvfølgelig være avhengig av hvor mange ulike steder du har bodd, standarden på bad, hvor mange bad det var i huset, og så videre. Men som regel er det alltid noe å lære og la seg inspirere av, selv i de tilfellene hvor du simpelthen lærer hvordan du slett ikke vil ha det. Plutselig har du satt sammen nok ideer til et skarpt og funksjonelt bad som vil gi deg den gode følelsen og samtidig imponere glade gjester. Alle liker jo å ha det fint på badet, også når man er på besøk. Få opplevelser er så ubehagelige som å befinne seg på en annen persons utrivelige bad!

Inspirasjon fra nettet

Trenger du inspirasjon til interiør for bad kan du også ta nettet fatt. Det er mange blogger der ute som fokuserer på interiør, inkludert også de som har bad som spesialitet. Du finner både norske og utenlandske blogger. I tillegg er det selvfølgelig mye å hente på sidene til de kommersielle aktørene, som kan gi deg mange eksempler på hvordan et bad kan se ut. I det siste har det også blitt mer vanlig med en blanding av disse formatene, med bloggere som hjelper aktørene på markedet å spre sine budskap. Alt i alt er det enklere å finne inspirasjon til bad enn noen gang før.